1:1 samtaler

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Gennem individuel vejledning hjælper jeg dig med lige præcis dine bekymringer, udfordringer eller mål, som knytter sig til mad, fødevarer eller ernæring i forhold til dig selv eller dine børn.

Det kan være udfordringer som fx:

Men det kan også være hjælp til at opnå mål i forhold til at:

Har du nogle særlige ernæringsmæssige problemstiller såsom

…så er jeg også meget behjælpelig i forhold til at guide dig til de bedste valg i supermarkedet. 

Hvad får du ud samtalen?

Det kommer selvfølgelig helt an på dine udfordringer eller mål, men de fleste vil opnå en større indsigt i den mad, de spiser, og hvilken betydning den har på fx deres sundhed, naturen og klimaet. Mange vil efter vores samtale også føle en større tryghed i deres valg af madvarer i supermarkedet, opleve en øget følelse af ansvarlighed overfor sig selv eller sine børn, og mange vil også opleve, at de sparer en masse tid og bekymringer i forbindelse med indkøb af mad.

Kort om mig

Uddannet klinisk diætist i 2005 og har derfor en en meget bred viden og erfaring inden for mad til voksne og børn med forskellige ernæringsmæssige behov.

De sidste fem år har jeg specialiseret mig indenfor fødevarer til børn og voksne og har derfor en enormt stor viden om valg af fødevarer til børn og voksne, som giver de bedste forudsætninger for at undgå sygdom samt sikre optimal vækst og trivsel hos børn. Herudover har jeg også en stor viden om emner som bæredygtige og klimavenlige fødevarer, fødevaremærker, dyrevelfærd, fødevareproduktion, tilsætningsstoffer og meget mere.

Min viden og rådgivning tager som udgangspunkt afsæt i Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens anbefalinger.

Rammerne

Forud for samtalen beder jeg dig udfylde et ark, hvor du blandt andet kort skal beskrive dine udfordringer/bekymringer, tids- og økonomiske ressourcer, og hvad dine mål er med samtalen. På denne måde kan jeg planlægge vores samtale således, at du får mest muligt ud af den tid, som vi har sammen. En samtale varer en time og kan foregå face to face eller via zoom.

Op til 50 % tilskud fra “danmark”

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til behandling hos klinisk diætist, uanset om du er gruppe 5, 1 eller 2. Du behøver ikke nogen henvisning fra din egen læge for at få tilskud.

Du kan få dækket op til 50 % af egenudgiften pr. konsultation hos en klinisk diætist hos Sygeforsikringen “danmark”.

Læs mere på Sygeforsikringen “danmark”s hjemmeside.

Pris

1200 kr. for en time (inklusiv forberedelsestid til samtalen ud fra dit forberedelsesark)

    [recaptcha]