Foto: Shutterstock

Hvilke fedtstoffer skal jeg vælge til bagning?

Du kan bruge stort set alle fedtstoffer til at bage med. Temperaturen er nemlig ikke nær så høj, når man bager, som når man steger. Rent ernæringsmæssigt er det en fordel at bruge bløde margariner eller olier i stedet for smør og hårde margariner. I nogle opskrifter kan smør/margarine umiddelbart udskiftes med olie. Der beregnes 85 g olie (ca. 1 dl) i stedet for 100 g smør/margarine.

Kom også meget gerne nødder, mandler, frø og kerner i, når du bager fx brød. På denne måde får dit barn ekstra sunde fedtstoffer.

Online kursus om mad til børn

 

Har du et barn på mellem seks måneder og tre år, og kender du til en eller flere af disse bekymringer?

• Får mit barn mad nok?
• Hvad må børn egentlig spise og ikke spise?
• Får mit barn grøntsager nok?

-Så er dette online kursus måske lige noget for dig!