Foto: Shutterstock

Børn er stadig mere sårbare end voksne 

Selvom dit barn nu er så stort, at det som udgangspunkt kan spise det samme som resten af familien, så er der stadig nogle madvarer, som du som forælder skal være opmærksom på ikke anbefales børn.

Det gælder blandt andet dåsetun og riskiks. Det hænger primært sammen med, at børn har en mindre krop end voksne, og at deres krop stadig er i udvikling. Det betyder at børn generelt er mere sensitive overfor selv små koncentrationer af giftstoffer såsom kviksølv. Kviksølv kan derfor have have alvorlige konsekvenser for udviklingen af børns hjerner.

Læs mere her om, hvilke fødevarer som du skal være særlig opmærksom på, når det gælder mad til børn.

Online kursus om mad til børn

 

Har du et barn på mellem seks måneder og tre år, og kender du til en eller flere af disse bekymringer?

• Får mit barn mad nok?
• Hvad må børn egentlig spise og ikke spise?
• Får mit barn grøntsager nok?

-Så er dette online kursus måske lige noget for dig!