Guided Indkøbstur

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Har du svært ved at gennemskue alle informationerne på dine varer? Er der nogen varer, som du er i tvivl om matcher de værdier og behov, du eller din familie har? Det kan fx være et ønske om at begrænse uønsket kemi i mad eller at spise bæredygtigt eller klimavenligt. Eller måske har du eller din familie særlige ernæringsmæssige behov pga. cøliaki (glutenintolerans), diabetes, forhøjet kolesterol, mælkeallergi, laktoseintolerance, undervægt, overvægt m.m.?

Hvad får du ud af turen?

En unik mulighed for at stille lige netop alle de spørgsmål, du måtte have til din helt egen fødevareekspert og kliniske diætist. Turen vil helt sikkert give dig en større indsigt i de varer, du køber, og hvordan de evt. påvirker din sundhed, klimaet m.m. Du vil også kunne få indsigt i, om der er varer, som matcher dine værdier og behov bedre end dem, som du plejer at vælge, og om der er alternativer, som ville være lige så gode for dig, men blot billigere.
Birgitte Mie Hansen

Kort om mig

Uddannet klinisk diætist i 2005 og har derfor en en meget bred viden og erfaring inden for mad til voksne og børn med forskellige ernæringsmæssige behov. De sidste fem år har jeg specialiseret mig indenfor fødevarer til børn og voksne og har derfor en enormt stor viden om valg af fødevarer til børn og voksne, som giver de bedste forudsætninger for at undgå sygdom samt sikre optimal vækst og trivsel hos børn

Herudover har jeg også en stor viden om emner som bæredygtige og klimavenlige fødevarer, fødevaremærker, dyrevelfærd, fødevareproduktion, tilsætningsstoffer og meget mere.

Rammerne

Forud for samtalen beder jeg dig udfylde et ark, hvor du blandt andet kort skal beskrive dine udfordringer/bekymringer, tids- og økonomiske ressourcer, og hvad dine mål er med samtalen.
På denne måde kan jeg planlægge vores samtale således, at du får mest muligt ud af den tid, som vi har sammen.

Der er flere måder, vi kan gøre det på alt efter, hvad der passer dig bedst:

Pris

1750 kr. for en time + 30 min. opfølgning pr. telefon eller zoom (inklusiv forberedelsestid til samtalen ud fra dit forberedelsesark).
Evt. udgifter til transport.

Du kan få op til 50 % tilskud fra “danmark”

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til behandling hos klinisk diætist, uanset om du er gruppe 5, 1 eller 2. Du behøver ikke nogen henvisning fra din egen læge for at få tilskud. 

Du kan få dækket op til 50 % af egenudgiften pr. konsultation hos en klinisk diætist hos Sygeforsikringen “danmark”.

Læs mere på Sygeforsikringen “danmark”s hjemmeside.

Book en gratis afklarende og uforpligtende samtale

  Online kursus om mad til børn

  Har du et barn på mellem seks måneder og tre år, og kender du til en eller flere af disse bekymringer?

  • Får mit barn mad nok?
  • Hvad må børn egentlig spise og ikke spise?
  • Får mit barn grøntsager nok?Så er dette online kursus måske lige noget for dig! 

  Og lige nu sparer du 60 %!