Fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr dækker her over både frisk og frossen fersk fisk. Skaldyr dækker over rejer, krebs, hummer, krabbe og muslinger. Produkterne her er ikke forarbejde dvs at de fx ikke er paneret eller marineret

    Voksne og børn over 2 år info:

  • Voksne og børn over 2 år (Anbefalet indhold pr. 100g)
  • Fedt (max)

    Ingen øvre grænse

    Børn under to år

  • Børn under to år (Anbefalet indhold pr. 100g)
  • Fedt (max)

    Ingen øvre grænse

    Voksne og børn over 2 år info:

    Børn under 2 år info:

Relevante fødevaremærker for Fisk og skaldyr

ASC-mærket

Miljøvenlig og bæredygtig produktion af opdrætsfisk.

MSC-mærket

Miljøvenlig og bæredygtig produktion af fisk og skaldyr som lever frit.

Ø-mærket

Økologimærket med fokus på fisk opdrættet i rent vand, fodret med øko foder, ingen sprøjtegifte, ingen tilsætningsstoffer, bedre pladsforhold, mindre fedt og fastere kød, sporbarhed

Nøglehulsmærket

Ernæringsmærke med fokus på mindre sukker, mindre fedt, mindre salt og flere kostfibre