Knækbrød

Kategorien knækbrød dækker over alle typer af knækbrød fx grov knækbrød, fuldkornsknækbrød og kanelknækbrød. Kategorien dækker også over fødevarer som rug sprø, knackers, rugstave og skorper

    Voksne og børn over 2 år info:

  • Voksne og børn over 2 år (Anbefalet indhold pr. 100g)
  • Salt (max)

    1,3 g

  • Sukker (max)

    5 g

  • Fedt (max)

    7 g

  • Kostfibre (min)

    6 g

    Børn under to år

  • Børn under to år (Anbefalet indhold pr. 100g)
  • Salt (max)

    Så lidt som muligt og gerne under 1,3 g

  • Sukker (max)

    0 g

  • Fedt (max)

    Ingen begrænsning

  • Kostfibre (min)

    Behøver ikke være højt

    Voksne og børn over 2 år info:

    Børn under 2 år info:

Relevante fødevaremærker for Knækbrød

Ø-mærket

Økologimærke med fokus på dyrevelfærd, begrænsning af tilsætningsstoffer, ingen giftige sprøjtemidler, ingen kunstig sukker, ingen GMO (gensplejset foder

Nøglehulsmærket

Ernæringsmærke med fokus på mindre sukker, mindre fedt, mindre salt og flere kostfibre.

Fuldkornsmærket

Ernæringsmærke med fokus på højt indhold af fuldkorn. Fødevaren skal også leve op til krav for nøglehulsmærket.