Røget eller gravad fisk

Kategorien dækker over varer som røget laks, gravad laks, røget forel, røget hellefisk, røget ål, røget sild, røget makrel, pebermakrel, varmrøget eller koldtrøget filet af fisk m.m.

    Voksne og børn over 2 år info:

  • Voksne og børn over 2 år (Anbefalet indhold pr. 100g)
  • Fedt

    10 g

  • Salt (max)

    3,0 g

  • Sukkerarter

    5 g

    Børn under to år

  • Børn under to år (Anbefalet indhold pr. 100g)
  • Fedt

    Ingen øvre grænse

  • Salt

    Så lidt som muligt og gerne under 3 g

  • Sukker

    0 g

    Voksne og børn over 2 år info:

Relevante fødevaremærker for Røget eller gravad fisk

MSC-mærket

Miljøvenlig og bæredygtig produktion af fisk og skaldyr som lever frit

ASC-mærket

Miljøvenlig og bæredygtig produktion af opdrætsfisk

Ø-mærket

Økologimærke med fokus på at fisken er opdrættet i rent vand, fodret med øko foder, ingen sprøjtegifte, ingen tilsætningsstoffer, bedre pladsforhold, mindre fedt og fastere kød, sporbarhed

Nøglehulsmærket

Ernæringsmærke med fokus på mindre sukker, mindre fedt, mindre salt og flere kostfibre