Workshop til mødre-/fædregrupper

Mad og fødevarer til små børn (6-36 måneder)

Får mit barn mad nok?

Og hvorfor må små børn ikke få skyr, riskiks, honning og tun? Og hvordan undgår jeg, at mit barn bliver kræsent?

Ja, bekymringerne kan virkelig være mange, når man har små børn, især når ens barn går fra “mælkemad” til at spise almindelig mad sammen med resten af familien.

Kender du også til disse bekymringer? Det tror jeg, at de fleste gør.

Derfor giver jeg dig og din mødre-/fædregruppe eller bare forældre, du selv samler, en enestående mulighed for i et trygt forum at stille alle de spørgsmål, I måtte have i forhold til fødevarer, mad, måltider og ernæring til jeres små børn.

mad til små børn

Hvad vil du/I få ud af workshoppen?

Workshoppen vil give dig/jer svar på lige præcis alle de spørgsmål, som fylder hos dig/jer i forhold til ernæring og mad til jeres små børn.

Herudover vil jeg også fortælle jer om de madvarer, som I skal være særlig opmærksomme på til små børn, og hvilke madvarer som er særligt gode til små børn. Alt dette med det resultat at dit barn får de bedst mulige betingelser for vækst og udvikling samt mindre risiko for sygdom senere i livet som følge af farlig kemi i maden.

Herud over vil du efter workshoppen også føle dig mere tryg i dit valg af mad i supermarkedet. Og så slipper du også for at bruge en masse tid og energi på dine indkøb, fordi du er i tvivl om, hvad du skal vælge – tid og energi som du i stedet for kan bruge på at nyde dit barn 🙂

Birgitte Mie Hansen

Kort om mig

Jeg er uddannet klinisk diætist i 2005. Jeg har 20 års erfaring med at undervise og rådgive mennesker om mad, fødevarer og ernæring.

Privat er jeg mor til en dreng på nu 5 år. En af årsagerne til at jeg lavede Fødevareguiden.dk tilbage i 2017 var fordi, jeg trods min uddannelse som diætist syntes, jeg manglede konkret information om fødevarer til børn, da min dreng begyndte at spise almindelig mad.

Meget af min rådgivning tager derfor afsæt i mange af de situationer og spørgsmål, som jeg selv manglede svar på, da jeg stod i den situation, som du måske står i nu.

Min viden og rådgivning tager som udgangspunkt afsæt i Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens anbefalinger.

Rammerne

Info: Jeg kommer meget gerne til jer, men I er også velkomne i min stue i kbh. Befinder i jer længere væk fra kbh kan dette også arrangeres mod betaling for transport.
Varigheden vil være 1-1,5 time. Længere tid er også muligt efter aftale.
Jeg er meget fleksibel i forhold tidspunkt på dagen.

Pris

1000 kr. for en time og 1,500 kr. for 1,5 time.

Skriv eller ring endelig til mig på 24801360, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke mig til en workshop.

  Online kursus om mad til børn

  Har du et barn på mellem seks måneder og tre år, og kender du til en eller flere af disse bekymringer?

  • Får mit barn mad nok?
  • Hvad må børn egentlig spise og ikke spise?
  • Får mit barn grøntsager nok?Så er dette online kursus måske lige noget for dig! 

  Og lige nu sparer du 60 %!